Terug

Een stressbal van mijn eigen hoofd!

Een stressbal van mijn eigen hoofd!

Je eigen stressbal maken? Met de nieuwe schuimsiliconen kan dat!

In de video zie je dat ik probeer een squishy te maken van mijn eigen hoofd, een soort stressbal. Ik heb een 3D-scan van mijn hoofd laten maken en een mal ontworpen. Na het 3D-printen van de mal, vul ik de twee helften met schuim siliconen en schroef ze strak op elkaar. Hopelijk blijft het geheel bij elkaar, maar ik ben een beetje bang dat het schuim toch wat uit elkaar kan drukken. We gaan het gewoon proberen en zien hoe het werkt! 

Deze producten heeft Emiel gebruikt: -

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »