Terug

Kast met Super gave Epoxy inlay!

Kast met Super gave Epoxy inlay!

In deze video maak ik met epoxy een super gave inlay in de bovenkant van de kast die ik maak.
De kast komt achter in mijn werkplaats om mijn 3D printer en andere schone tools neer te zetten.

Het was hoog tijd om ook eindelijk eens (ik zit hier al weer een half jaar!!) de studio netjes te gaan maken. Overal op de grond stapelt troep zich op, lege dozen, volle dozen, komende projecten etc. in deze video laat ik zien hoe ik dat probleem oplos met een gave kast.

Om de kast bijzonder en mooi te maken besloot ik om het blad van een epoxy inlay te voorzien. Initieel was het mijn plan om er een paar groeven in te frezen en die met epoxy te vullen. Alleen toen ik er mee bezig was bedacht ik dat het nog veel gaver zou zijn om mijn logo bovenop de kast te hebben. Met de CNC frees heb ik mijn logo in het blad gefreesd en deze vervolgens met epoxy gevuld.

Dit is de epoxy die ik gebruikt heb: Silicones & More

* De epoxy is gesponsord door Silicones and more

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »